Претражи овај блог

среда, 26. децембар 2012.

"Comin' In Piles EP"

Evo nečeg svežeg za sam kraj godine. Pre nešto više od godinu dana predstavio sam vam čoveka iz Queens-a pod imenom Neek The Exotic i njegov debi album "Exotic's Raw" iz 2003. godine. Pominjao sam da je Neek tokom cele karijere blisko sarađivao sa Large Professor-om, pa tako i na ovom EP-ju gde se Large Professor pojavio samo kao gost na bonus numeri "Overseas With Officials", dok su za produkciju ovoga puta bili zaduženi Audible Doctor, Ras Beats, Tommy Tee, Alterbeats i Confidence. Na izdanju se, od poznatijih izvođača, osim pomenutog Large Professor-a, pojavio još i Bumy Knuckles.
Na samom EP-ju se našlo jedanaest numera, tj. tačnije pet pesama, pet instrumentala i jedna numera u "clean" (cenzurisanoj) verziji.
Ja sam na ovo izdanje naleteo pre nekih nedelju dana čini mi se, i svidelo mi se već na prvo slušanje. Vama za početak predlažem da poslušate numere "Get The City Warm" i "Real Deal Hip-Hop" kao i celo ovo izdanje, ali i da apelujem na vas da ako ste u mogućnosti obavezno KUPITE album, i na taj način podržite izvođača. Uživajte.

 
Neek The Exotic - "Comin' In Piles EP"
 

1 коментар: