Претражи овај блог

уторак, 27. новембар 2012.

"Hate Runs Deep"

Pominjao sam Saukrates-a u postu od pre neke dve godine, kada sam govorio o njegovom EP-ju  pod nazivom "Brick House". Danas ćemo se vratiti malo dalje u prošlost, odnosno u 1995. godinu, dve godine pre pominjanog EP-ja, i podsetiti se singla sa jednom od najpoznatijih Saukrates-ovih numera "Hate Runs Deep".
Pominjao sam ranije da je Saukrates poznat i po svom producentskom opusu i saradnji sa Nas-om, Method Man-om, Redman-om, GZA-om, itd, pa je tako i na ovom izdanju zadužen za produkciju, ali je potpisan kao A. Wailoo, što je skraćeno od njegovog pravog imena Karl Amani Wailoo.
Što se samog izdanja tiče, na A strani nalazi se Radio Edit, zatim originalna verzija pesme "Hate Runs Deep" i njen instrumental,  dok su se na B strani ovog izdanja, našle Remiks naslovne numere odrađen od strane kanadske grupe Down To Erf, za koju su sigurno čuli mnogi poznavaoci underground scene s' kraja devedesetih godina, njen instrumental i numera "Get Touched" kao bonus.
Samo još da dodam da se kao vokalna podrška pojavio i čovek pod imenom Marvel.
Da ne dužim više, ako do sada niste, obavezno poslušajte ovo izdanje jer ono to zaista zaslužuje. Takođe, pogledajte i živi nastup dvojice MC-jeva u Rap City-ju iz 1995. godine. Uživajte.
 
 
Saukrates - "Hate Runs Deep"
 

Нема коментара:

Постави коментар