Претражи овај блог

понедељак, 03. јун 2013.

"Jazzmatic [Nas Remixes]"

Prošle godine u septembru imali ste priliku da preslušate Illastrate-ov mixtape pod nazivom "God's Son Cometh" na kome su se našli remiksi Nas-ovih numera sa albuma "God's Son", a ovoga puta vam predstavljam slično izdanje za koje je ovoga puta zaslužan čovek, za koga ste svi verovatno već čuli, Funky DL.
Za one koji ne znaju, ukratko, reč je o britanskom MC/producentu koji je debitovao 1997. godine albumom "Classic Was the Day", koji je takođe poznat i po saradnji sa mnogobrojnim Hip-Hop umetnicima širom planete, kao i mnogobrojnim remiks izdanjima. Jedno od njih je i ovo pod nazivom "Jazzmatic", svojevrstan omaž Nas-ovom albumu "Illmatic". Pored numera sa "Illmatic"-a, našlo se tu i par relativno novijih Nas-ovih pesama, a sve one su prepakovane u sjajne jazz-om obojene matrice.
Po mom mišljenju, koliko god bilo teško napraviti dobar remiks klasičnih numera kao što su: "Life's A Bitch", "It Ain't Hard To Tell" i "One Love", Funky DL je u potpunosti uspeo u tome.
Još jedna stvar koja osim kvaliteta prporučuje ovo izdanje za slušanje je i to što je preuzimanje totalno besplatno, pa ako ste zainteresovani, možete posetiti Funky DL-ovu bandcamp stranu, ili preuzeti izdanje sa direktnog linka ispod. Uživajte.
 
 
Funky DL - "Jazzmatic [Nas Remixes]"
 
 

Нема коментара:

Постави коментар