Претражи овај блог

петак, 14. јун 2013.

"Aftanoons"

Ovo sam našao jutros u inbox-u. U pitanju je besplatno izdanje, album naslovljen "Aftanoons", čoveka pod imenom S. Habib.
Ko je zapravo S. Habib?
To sam se i ja zapitao, međutim, pogledam malo bolje i vidim da je u pitanju jedan od izvođača sa etikete The Guerilla Publishing Company o kojoj sam govorio nešto ranije na blogu, i ako sam dobro ukapirao Elespee-ovom bratu. Shodno tome, i S. Habib vuče korene iz Newark-a, da bi posle toga deo života, do mature, proživeo u New Orleans-u, nakon čega ponovo odlazi na istok, ovoga puta u New York, gde zajedno sa D.Who-om osniva duo "Ahbseen Kwestions" koji je iza sebe ostavio album "The Air Album" i čak uspeo da se pojavi u čuvenoj radio emisiji kod Stretch-a i Bobbito-a, nakon čega se povlače sa scene.
u 2013. godini, negde u februaru, čini mi se, objavljen je pomenuti S. Habib-ov solo album "Aftanoons" koji vam danas predstavljam. U pitanju je (ovo je utisak na prvo slušanje) sasvim solidno izdanje na kome se našlo dvanaest numera plus bonus stvar "Waiting For The Come Back", od kojih je većina u produkciji Starklove-a, ali mogu se čuti još i bitovi Prospek-a i DJ Bazooka Joe-a, dok se od gostujućih izvođača pojavljuju Big Pepp, D. Who, Jon Mercure i Hosannah.
Za početak, poslušajte numere "One", "Double Dutch" i "Rebuild". Uživajte.
 
 
S. Habib - "Aftanoons"
 

Нема коментара:

Постави коментар