Претражи овај блог

четвртак, 28. октобар 2010.

"Many Facez"

Nekako se desilo da u poslednje vreme "kačim" izvođače sa ne tako bogatim muzičkim karijerama, koji su na žalost, a ko zna iz kojih razloga objavili samo po jedan album. Ali šta da se radi, takav je život. U ostalom, cilj ovog bloga je da promoviše dobru Hip Hop muziku.
Ovoga puta govorimo o Tracey Lee-ju, sada advokatu po zanimanju, koga verovatno mnogi koji su pratili scenu krajem devedesetih godina pamte po numeri "The Theme (It's Party Time)", koja je bila prvi singl sa albuma "Many Facez" objavljenog 1997. godine. Lično, pesma mi se nikada nije preterano sviđala, i možda je to bio razlog što sam album preslušao tek pre par godina. Ono što mogu reći je, da je u pitanju dobar album koji bih vam preporučio da preslušate. Inače, na njemu su se kao gosti pojavili The Notorious B.I.G. na numeri "Keep Your Hands High" i Busta Rhymes i Pirate na "The After Party (The Theme II)", što su ujedno i jedina gostovanja. Takođe, poslušajte i moj lični favorit, numeru "On The Edge".
S' obzirom da se potrefilo da ovaj post objavljujem u oktobru, sa malim zakašnjenjem čestitam Tray-ju četrdeseti rođendan koji je bio prošlog petka.


Tracey Lee - "Many Facez"

Нема коментара:

Постави коментар