Претражи овај блог

субота, 15. септембар 2012.

"How To Rap: The Art And Science Of The Hip - Hop MC"

Konačno, posle dužeg vremena evo novog posta, a kao naknadu za dugo čekanje spremio sam vam nešto specijalno. Mislim da su mnogi imali želju da pročitaju ovu knjigu još od prvog puta kada sam je spominjao, a to je bilo pre nešto više od dve i po godine i intervjua sa Paul-om Edwards-om njenim autorom. Pošto je intervju dosta izdašan i u potpunosti objašnjava o čemu je reč, a da ja ne bih sad nešto dodatno filozofirao, isti možete pročitati OVDE, ili ga potražiti pod oznakom "Interview" u sidebar-u.
Iskreno, ja još nisam stigao da pročitam celu knjigu koja ima nekih 353 strane, ali po onome što sam pročitao može se zaključiti da je reč o sjajnoj publikaciji koja bi trebala da posluži kao priručnik svakome ko odluči da se posveti repovanju.
Da ne dužim, koga zanima, knjigu može prelistati ovde,
 
ili je preuzeti sa linka ispod. Uživajte.
 
 
PREUZMI
 
Pošto su mi linkove obrisali čim sam ih okačio, ponovo sam upload-ovao knjigu, bez mogućnosti preuzimanja, pa iskoristite priliku da je prelistate, jer ne znam koliko dugo će opstati na netu.

2 коментара:

  1. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Madison
    maddie0147@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. Sorry Maddie, but my policy is "no emails".
    Just send me your website address and I'll add you on my blog.

    ОдговориИзбриши